top of page
Fjær_i_grass[1].jpg

Sertifiseringer

Albin Vindu er en leverandør av høykvalitets vinduer og dører. Selskapet er sertifisert etter flere ulike standarder, noe som gir kundene trygghet og sikkerhet i at produktene oppfyller høye krav til kvalitet og sikkerhet.

Isolerglassruter består av to eller flere lag glass med en isolerende gass mellom glassene, derav navnet. Glasslagene er skilt fra hverandre med en avstandslist, oftest en metallist. Under avstandslisten er det isolerglasslim som forsegler glassene i ruten. Det er dette isolerglasslimet som kan inneholde PCB.

Hvis du produserer, eller importerer PCB-holdige isolerglassruter, må du være medlem av et godkjent retursystem. PCB ble ofte tilsatt i maling, murpuss, avretningsmasser, i lim og myke fuger for å gjøre produktene smidige med god vedheft og holdbarhet. PCB ble forbudt i 1980, men finnes fortsatt i isolerglassruter og andre produkter eller materialer.

Skjermbilde 2023-01-03 kl. 15.06.03.png
Skjermbilde 2023-01-03 kl. 14.41.57.png

Kontakt oss

"Ønsker du å fornye boligen din med nye vinduer? Eller trenger du hjelp til å velge riktige vinduer for ditt nye husprosjekt? Ta kontakt med oss på Albinvindu. Vi har mange års erfaring som vindusprodusent og tilbyr kvalitetsvinduer til rimelige priser.

bottom of page