top of page
Søk

Historien bak Albinvindu: 45 år med innovasjon og kvalitet

Oppdatert: 26. apr.


Albinvindu

Albinvindu har i en mannsalder vært en pålitelig navn i vindus- og dørbransjen. Vi har gått fra å være en beskjeden lokal produsent til en respektert aktør på det norske markedet. Vi i Albinvindu mener at vår suksess handler om mer enn å bare levere utmerkede produkter - det handler om historie, erfaring, forpliktelse til kvalitet, og et nært forhold til våre kunder.


Selskapet ble startet for over fire tiår siden med et klart mål for øyet: å tilby skikkelige kvalitetsvinduer og dører til nordmenn, uten at det kostet skjorta. Grunnleggerne var fast bestemt på å sette en ny bransjestandard for kvalitet og yrkesstolthet. En standard vi holder høyt den dag i dag!


Det ble naturligvis ingen rolig start for Albinvindu. I begynnelsen var det en kamp å overleve i en bransje dominert av store, multinasjonale selskaper. Men med en kombinasjon av hardt arbeid, engasjement og noe man kun kan beskrive som norsk "sisu" (finnene har lånt oss begrepet for å beskrive styrke og vedvarende motgang), klarte Albinvindu å kjempe seg inn i markedet. 


Helt fra starten av har Albinvindu alltid satt kunden først. Vi lyttet til folks behov og ønsker, og svarte med skreddersydde løsninger. Dette gjør vi fortsatt og vi vet at hver kunde har ulike ønsker, og fortjener produkter av høyeste kvalitet som passer perfekt til både deres hjem og livsstil.


En av disse kundene er Kari, som har vært kunde av oss i over 15 år. Hun forteller: ”Albinvindu har en unik evne til å se behovene mine og forstå hva som er viktig for meg. De gir råd i valget av vinduer og dører og kan alltid lage et spesialdesignet produkt hvis det trengs. Og dette til en veldig rimelig pris.


Kvalitet ble tidlig et nøkkelord i Albinvindus strategier. Fra starten brukte vi kun materialer av høyeste kvalitet, det siste innen teknologi og fulgte nøye med på industristandardene. Vi ønsker å opprettholde og forbedre standardene våre og fortsette å tilby kundene produkter de kan stole på i årevis.


Kvalitetsbevissthet har vært fundamentet i alle avgjørelsene vi har tatt gjennom årene. Utviklingen og fremstillingen av våre produkter skjer med respekt for våre håndverkstradisjoner. Samtidig tar vi i bruk det siste av moderne teknologi for å kunne tilby produkter med eksepsjonell ytelse og levetid.


Albinvindu er her for å hjelpe deg med å skape det perfekte hjemmet, så ikke nøl med å kontakte oss for et tilbud.

Comments


bottom of page