om oss

img_0527

43 års spisskompetanse

Når du vil ha reproduksjoner med dagens standard til en god pris!

Albinvindu ønsker å nå de kundene som vil ha noe annet enn «standard vare». Vi jobber med alle typer hus og reproduserer dører og vinduer som har sin opprinnelse på din bolig.  Mange vakre hus har blitt "vandalisert" etter husmorvinduets inntog. Heldigvis ser vi en ny trend med hus kjøpere som investerer i å gjenskape den originale fasaden med den tids praktfulle vinduer. Vi kan forsikre deg som i dag står overfor valget av leverandør - det er få aktører du har å velge mellom! 

Kontakt oss i dag

om-oss-fabrikk

KVALITET

EN VIKTIG HISTORIE

Vinduer og dører røper husets historie. Albins historie er 43 år. Albin produkter er delvis produsert for hånd og kan levere alle typer mål og utforming til overraskende lave priser, uten å gå på kompromiss med de strengeste kvalitetskrav. Ingen oppgave er for vanskelig og vi ønsker å bidra til å gi ditt hus særpreg. Titter du på våre bildegallerier, vil du se et utvalg av våre produksjoner med spesial tilpassede mål, så vel som enkle løsninger. Har du et ønske om en spesiell dør eller et vindu med sløyfe sprosser eller ornamenter, så lager vi den til deg. Det krever lang erfaring fra håndverks spesialister og spesial verktøyer for å kunne tilby deg kopier av gamle stilarter eller nye arkitektoniske løsninger. Albinvindu innehar denne kompetansen. Derfor har Albin gått bort fra mange år med leveranse av standardiserte dører og vinduer til byggevare-kjedene. Vi kan fortsatt levere standard vare, men ekspederer flest kunder som ønsker særpreg på sin bolig. Albinvindu kan alt om moderne funkis løsninger og enda mer om den gammeldagse stilen. Det betyr også at vi bruker alle typer materialer som, tre, tre og aluminium, aluminium og pvc. Se også noen av Albinvindu`s balkongdører, foldedører, skyvedører, inne-dører og ytterdører.

Geir Albin

HansAlbiin.no, Albiin.no, Albinvindu.no

Geir Albin er gründeren av Albin vinduer og dører. Han startet sitt virke i vindus produksjon i 1978, og gikk alle gradene i fabrikken. I 1996 startet han sitt eget firma, hvor han tok med seg all erfaring fra produksjon og salg. Han bygde fabrikk med andre interessenter, men utviklet etterhvert samarbeid med produsenter av tre - pvc og aluminium, hvor produktene er av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi har i mange år levert våre produkter til alle byggvare kjeder i Norge. I dag kan vi trygt si at få eller ingen innehar den samme erfaring og kompetanse, som Albin. Vår interesse for fasader og produkt, gir deg som kunde en trygg og sikker gjennomgang av ditt interessefelt på boligen. Smarte løsninger, rimelige løsninger og riktig stil for din bolig er alle vesentlige hensyn å ta og bidrar til å løfte husets fasade og verdi. Ingen kunder er for store og ingen for små. Vi leverer våre produkter til den minste hytta på fjellet, verneverdige bygårder, shoppingsentere og alle type hus. Sørg for å få faglig råd og hjelp til å se muligheter, når du investerer i nye vinduer og dører. Det koster ingenting!

FORTJENER VI DIN OPPMERKSOMHET?

FORTJENER VI DIN OPPMERKSOMHET?

I 23 år har vi bare hatt fornøyde kunder, som gir oss de beste anbefalinger. Vår beste markedsføring er kvaliteten vi leverer. Små endringer på vinduets størrelse og profil, kan gi store endringer på fasaden. Vi kan knepene som imponerer. Et av mange eksempler er vist i skrivet under, som vår kunde fikk i sin postkasse! I dette tilfellet forandret vi husmorvinduer til 2-fags, uten særlig endring i pris! Fasaden ble elegant og personlig. img_0917-002 Vi vil gjerne imponere deg med vår snart 40 års erfaring, så ring eller send oss en mail idag!

vinduer

vinduer

Vinduer

Se våre store utvalg av vinduer. At kundene velger oss skyldes mye kombinasjonen av vårt store utvalg, vår lange erfairng, samt det samlede tekniske komtetanse- og servicenivå som holdes hos oss. Se våre vinduer

vinduer

dorer

Dører

Se våre fantastisk flotte dører. At kundene velger oss skyldes mye kombinasjonen av vårt store utvalg, vår lange erfaring, samt det samlede tekniske komtetanse- og servicenivå som holdes hos oss. Se våre dører